AROMALI CAPPUCCINO TARİFİ

Gönderim tarihi illy barista

aromalı cappuccino tarifleri

Cappuccino tariflerinize farklı aromalar ile lezzet katmayı denediniz mi? Bunun için Monin şuruplarını tercih edebilirsiniz. Aşağıda detaylarını ilettiğimiz tarifle Vanilyalı Cappuccino, Bademli Cappuccino, Kavrulmuş Fındıklı Cappuccino gibi çeşitleri kolayca yapabilirsiniz. Ağız tadınıza uygun farklı şuruplarla bu tarifi uygulamak da tamamen hayal gücünüze kalmış! Aromalı Cappuccino Tarifini uygulamak için ihtiyacınız olanlar, espresso, süt ve Monin Şurup. Monin Vanilla / Vanilya (700ml), Monin Almond / Badem (700ml) ya da Monin Roasted Hazelnut / Kavrulmuş Fındık (700ml) bizim önerdiğimiz çeşitlerdir, bunlardan birini ya da kendi istediğin başka bir şurup çeşidini tercih edebilirsin.

İçindekiler:

  1. 20 ml Monin Şurubu (Vanilya-Badem-Kavrulmuş Fındık)
  2. 120ml süt
  3. 30ml illy espresso

Hazırlanışı:

  1. Espresso kahveyi servis edilecek bardağa direkt alabilirsiniz,
  2. Üzerine 20ml (2 pompa) Vanilya ya da Badem ya da Kavrulmuş Fındık şuruplarından birini ekleyin.
  3. Isıtıp iyice köpürttüğünüz sütü bardağa ekleyerek servis edin.
  4. Dilerseniz üzerine ekstra köpük krema (kremşanti) ekleyebilirsiniz.
  • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • 

 vanilyalı cappuccino tarifi

VANILLA CAPPUCCINO

Ingredients

  1. 20 ml Vanilla syrup
  2. 30 ml espresso
  3. 120 ml milk

Instructions

  1. Pour coffee and MONIN flavouring (s) into a glass/cup
  2. Steam milk until frothy
  3. Pour over glass/cup using the latte art technique
  4. Serve

bademli cappuccino tarifi

ALMOND CAPPUCCINO

Ingredients

  1. 20 ml Almond syrup
  2. 120 ml milk
  3. 1 shot(s) espresso

Instructions

  1. Pour coffee and MONIN flavouring (s) into a glass/cup
  2. Steam milk until frothy
  3. Pour over glass/cup using the latte art technique
  4. Serve

kavrulmuş fındıklı cappuccino tarifi

ROASTED HAZELNUT CAPPUCCINO

Ingredients

  1. 15 ml Roasted Hazelnut syrup
  2. 120 ml milk
  3. 30 ml espresso

Garnish: Whipped Cream

Instructions

  1. Pour coffee and MONIN flavouring (s) into a glass/cup
  2. Steam milk until frothy
  3. Pour over glass/cup using the latte art technique
  4. Serve

Bu gönderiyi paylaş



← Önceki Kayıt Yeni Mesaj →