Özel Lezzete Sahip Aromalı Latte'nin Pratik Tarifi

Özel Lezzete Sahip Aromalı Latte'nin Pratik Tarifi

aromalı latte çeşitleri için monin şuruplarını tercih edin

Latte tariflerinize farklı aromalar ile lezzet katmayı denediniz mi? Bunun için Monin şuruplarını tercih edebilirsiniz. Aşağıda detaylarını ilettiğimiz tarifle vanilya aromalı latte, fındık aromalı latte gibi klasik lezzetleri; Toffe Nut Latte, Irish Latte, Caramel Latte, Hazelnut (Fındıklı) Latte gibi cafelerden aşina olduğunuz aromaları; Winter Spice (Kış Baharatlı) Latte, Speculoos Latte, Salted Caramel (tuzlu Karamel) Latte gibi özel aromalı lezzetleri kolaylıkla uygulayabilirsiniz. Ağız tadınıza uygun farklı şuruplarla bu tarifi uygulamak da tamamen hayal gücünüze kalmış!

Aromalı Latte Tarifini uygulamak için ihtiyacınız olanlar, espresso, süt ve Monin Şurubu. Monin Toffe Nut (700ml), Monin Irish (700ml), Monin Caramel/Karamel (700ml), Monin Hazelnut/Fındık (700ml), Monin Wİnter Spice/Kış Baharatı (700ml), Monin Speculoos (700ml), Monin Salted Caramel/ Tuzlu Karamel (700ml) latteye uyumlu olarak bizim önerdiğimiz çeşitlerdir, ayrıca kendi istediğin başka bir şurup çeşidini de tercih edebilirsin.

 

Aromalı Latte İçindekiler:

  1. 20 ml Monin Şurubu (Toffe Nut - Irish - Caramel - Hazelnut - Winter Spice – Speculoos - Salted Caramel)
  2. 150ml süt
  3. 30ml illy espresso

 

Aromalı Latte Nasıl Yapılır?

  1. Servis edilecek bardağa 20ml (2 pompa) dilediğiniz Monin Şurubu ekleyin.
  2. Isıtıp köpürttüğünüz sıvı sütü üstüne ekleyin.
  3. Son olarak 30ml sıcak espressoyu ekleyerek servis edin.

 

Dipnot: Karamel Latte bardağını Monin Karamel Sos ile; Fındıklı Latte bardağını Monin Dark Chocolate Sos, köpük krema (kremşanti) ve fındık parçaları ile; Kış Baharatlı Latte bardağını zencefil ve çubuk tarçın ile; Speculoos Latte bardağını köpük krema (kremşanti) ve kurabiye parçaları ile; Tuzlu Karamel Latte bardağını, Monin Karamel Sos, köpük krema (kremşanti) ve fındık parçaları ile süsleyebilirsiniz.

Bloga dön