Yaz sona ererken tadını özleyeceğiniz meyvelerle hazırlayabileceğiniz frozen tarifini paylaşıyoruz. Lakin Monin meyve püresi çeşitleri ile frozenı canınız çektiği her an hazırlayabilirsiniz.
İçindekiler:
- 45 ml Monin Meyve Püresi
 - 120ml soğuk su
 - Buz
 
Frozen Nasıl Yapılır?
Hazırlanışı:
- Servis edilecek bardağı tamamen buzla doldurun,
 - ¾’ü kadar soğuk su ilave edip blenderın haznesine boşaltın.
 - 3 pompa (45 ml) Monin meyve püresi ilave edin,
 - Buzlar tamamen kırılıncaya kadar blenderda karıştırın.
 - Taze meyvelerle süsleyerek servis edin.
 

Lezzetli Bir Frozen Hazırlamanın Püf Noktaları Nelerdir?
- Frozen genelde tek bir çeşit meyveyle hazırlansa da farklı meyve çeşitlerini birleştirerek ortaya kendinize özgü benzersiz bir lezzet çıkartabilirsiniz.
 - Damak tadınıza uygun olarak frozen tarifinde yer alan meyve püresi, soğuk su ve buz oranlarını artırabilir yada azaltabilirsiniz.
 - Meyve püresini artırmak daha yoğun bir lezzet sunarken buz oranını artırmak kıvamı yoğunlaştıracaktır. Su oranını artırmak ise hem meyve yoğunluğunun hem de kıvamın seyreltilmesini sağlar.
 - Yoğun buz içeriği sayesinde frozen içeceklerinin üstünü süslemek daha kolaydır. Bu avantajı kullanarak içeriğe uygun çeşitli meyve ve baharatları kullanabilirsiniz.
 - Sade buz yerine meyveleri yada meyve sularını dondurarak frozen tariflerine dahil edebilirsiniz.
 
              
            